Partnerek

A Családi Tudakozó wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Czegep (vitalap | szerkesztései) 2013. április 8., 12:30-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ←Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Weboldalunk internetes partnerei, olvasásukat, megtekintésüket jó szívvel ajánljuk látogatóinknak:

  • Családháló.hu - kifejezetten családoknak szóló, hasznos ötleteket felvonultató internetes magazin, ahol szakértők különböző témákban blogot írnak az olvasóközönségnek, ezenkívül interjúk olvashatók, továbbá hasznos tanácsok gyerekneveléssel kapcsolatban, valamint online piactér segíti a szülőket.
  • Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet - Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és szociálpolitikai, továbbá gyermekvédelmi, ifjúságpolitikai, esélyegyenlőségi és a drogmegelőzés ágazati irányítását segítő és támogató háttérintézménye. Feladata kiterjed a tudományos kutatás, módszertani fejlesztés és szolgáltatás, valamint statisztikai és információs szolgáltatások körére is. Az intézet működteti az Országos Gyermekvédelmi Szakértői Bizottságot, és aktív segítséget nyújt a krízishelyzetben lévőknek: menedékházat tart fenn a családi erőszak következtében beállt válsághelyzet átmeneti megoldására, és fenntartja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot.
    A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet (NCSSZI) legújabb projektje a köztár.hu adatportál, amelynek adatbázisában kereshetőek a különböző szociális, közoktatási és munkaügyi intézmények, valamint a fontosabb társadalmi, gazdasági, munkaerő piaci és infrastrukturális mutatók is lekérdezhetők. A webes adatbázis létrejöttét az Európai Unió által finanszírozott Progress program támogatta.

Idősügyi- és nyugdíjkérdésekben az érdeklődők szíves figyelmébe ajánljuk az alábbi honlapot: nyugdij.kormany.hu

Rendszeres információkhoz juthat ebben a témában, ha feliratkozik az itt elérhető hírlevélre:

Ha további kérdése van, ezeket felteheti az ugyfelszolgalat@emmi.gov.hu, nyugdij@emmi.gov.hu email címeken

vagy a (06-1)795-3168-as telefonszámon.


Személyes eszközök